Playing shop - Winkeltje spelen

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 23:45

(for english please scroll down)

Als kind mocht ik graag winkeltje spelen. Dan stalde ik al die kleine pakjes waspoeder, afwasmiddel, boter, kaas enz. uit. Liet ik mijn moeder en zusje spullen bij me kopen. Ik had zo'n kassa met plastic munten die rinkelde bij iedere verkoop­čśë (Vandaar waarschijnlijk mijn latere carrière bij de bank haha) Heerlijk vond ik dat.

Gisteren heb ik foto's gemaakt van de nieuwe sieraden die ik heb gemaakt om in de webshop te plaatsen. 
Nu loop ik in mijn studio en ben ik de workshop + lunch voor morgen aan het voorbereiden en krijg ik weer dat gevoel dat ik vroeger had als ik met mijn winkeltje speelde. Mijn eigen domein waar ik me zo goed en comfortabel voel. Geen seconde spijt gehad dat ik 3 jaar geleden uit de "ratrace" bij de bank ben gestapt.
Herken je dit gevoel?

***

As a child I liked to play shop. I would display all those little boxes with washing powder, dish soap, butter, cheese, etc.
My mom and sister were my customers. I remember my cash register with plastic coins that made this sound after every sale­čśë (Hence probably my later career at the bank haha) I loved playing shop!

Yesterday I took photos of the new jewelry I made for my webshop. 
Now I'm in my studio preparing the workshop + lunch for tomorrow and I get the same feeling that I used to have when I played with my shop when I was a kid. My own domain where I feel so comfortable. It fits me like a glove.  Didn't regret for a second that I quit the "rat race" at the bank 3 years ago.
Do you recognize this feeling?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.